Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/calibrio/public_html/cavitation/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/calibrio/public_html/cavitation/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

Често задавани въпроси

Какъв е срокът на доставка?

 

За модели, налични на склад, доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от получаване на плащането. За модели, неналични на склад, доставката е в рамките на 20 работни дни от получаване на плащането.

 

Доставката включена ли е в цената?

 

Цената включва доставка до склада ни в София. Доставка в рамките на София, както и такава от София до други населени места се заплаща допълнително и се ценообразува по тарифите на партниращата ни куриерска фирма.

 

Какъв вид фактура се издава при покупка?

 

При покупка получавате данъчна фактура. Цените в този сайт са с включен ДДС, което означава, че ако като купувач сте юридическо лице и имате регистрация по ДДС ще можете да възстановите платеното ДДС (1/6 от общата стойност) по съответните процедури в НАП.

 

Къде са произведени уредите?

 

Calibrio е търговска марка, създадена и базирана в Сан Франсиско, Калифорния, САЩ. Техническото изпълнение на уредите с марка Calibrio е възложено от американската компания-притежател на марката на два от най-реномираните заводи за производство на медицинска електроника в Китай с обвързващи договори. На практика кавитационни уреди се изработват ексклузивно в Китай и Южна Корея; това са единствените две държави, които предлагат масово фабрично производство на подобна апаратура. Китай е страната, в която е реализирано и научното откритие, както и първото приложение на метода ултразвукова кавитация за козметични цели.

Марката Calibrio гарантира контрол на производството според американските стандарти за внос, респективно, според стандартите на Европейския съюз. Производствените мощности, както и самата продукция на апарати Calibrio, притежават сертификация по CE и ISO1009.

 

Имат ли машините гаранционен срок и гаранционно обслужване?

 

Уредите идват с производствена гаранция от 12 месеца. Гаранцията включва безплатна подмяна на всички фабрично дефектни части и компоненти. Гаранцията не включва вреди, нанесени вследствие експлоатация на машините. Налични резервни части за моделите не се поддържат в България. Сервизът се осъществява в София, но при гаранционна рекламация (изключително рядък случай, ако въобще има такъв), изискваща подмяна на част или компонент, доставката на резервната част и ремонтът на уреда се осъществяват в рамките на 25 работни дни след подаване на рекламацията.

 

Имат ли машините извънгаранционно обслужване?

 

Разбира се. При извънгаранционното обслужване нещата стоят както при гаранционното с тази разлика, че сервизът и необходимите резервни части и компоненти се заплащат.

 

Какво представляват другите функции на всеки от уредите?

 

Подробно обяснение на всяка от функциите на уредите за ултразвукова кавитация Calibrio можете да откриете в секция „Теория на кавитацията” в сайта. Освен самата кавитация там са описани технологиите и въздействията на всички други включени в предлаганите модели глави и накрайници.

 

Изисква ли се обучение за работа с уредите?

 

Не, не се изисква. Всяка от машините идва в комплект с детайлна инструкция за експлоатация на български език. Вътре ще намерите основните обяснения на функциите на апарата, също така и информация как да боравите с него. В общия случай работата с уредите Calibrio е изключително опростена дори под нивото на работа с дистанционно управление на телевизор. Всички модели освен Calibrio GIH48 притежават вградени тач скрийн дисплеи (сензорни LCD екрани, които реагират на докосване с пръст), откъдето се управлява изборът на функции, режими и мощности.

При необходимост от практическо обучение, разбира се, можете да получите такова в наш търговски обект в София по предварителна заявка срещу неголямо заплащане.

 

Нужно ли е предварително полагане на контактен гел върху третираната зона?

 

Производителите препоръчват при работа с уредите да се използва контактен гел без значение коя функция се прилага. Контактният гел не само повишава проводимостта на импулсите към тялото, но и улеснява движението на главата или накрайника по кожата като намалява триенето.

 

Има ли случаи, в които кавитацията е противопоказна?

 

Да, има. Освен в инструкцията за експлоатация тези изключения са описани изчерпателно в секция „Теория на кавитацията” в сайта. Съвестната делова практика изисква да информирате за тях клиентите си, за да елиминирате риска от нежелани физиологични реакции.

 

Вашата количка до момента

VirtueMart
Количката Ви е празна.